Ostavljamo srce na mapi!
Welcome to PwS forum...
You need to register yourself ifyou want to see all part of forum...
Respect the rules if you dont want to be banned!
Enyoj! PwS ^ team!
Ostavljamo srce na mapi!
Welcome to PwS forum...
You need to register yourself ifyou want to see all part of forum...
Respect the rules if you dont want to be banned!
Enyoj! PwS ^ team!
Ostavljamo srce na mapi!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ostavljamo srce na mapi!

HomeSearchLatest imagesRegisterLog in

Stihovi koji vas pogadjaju :)

Go down 
4 posters
AuthorMessage
Kainan!
Admin
Kainan!

Stihovi koji vas pogadjaju :) Empty
PostSubject: Stihovi koji vas pogadjaju :)   Stihovi koji vas pogadjaju :) Icon_minitimeThu Jul 23, 2009 4:13 pm

"Odlazi od mene ne zelim vise da te gledam,nikad vise da me povredjujes ja ti nedam,nista vise nisi u mom jadnom zivotu,slomila si srce owom zaljubljenom skotu.."

"A ja ludujem moje medeno,ludo ludo ludujem,srce ledeno"
Back to top Go down
https://pws-boomba.darkbb.com
Sandr0
Level 1
Level 1
Sandr0

PostSubject: Re: Stihovi koji vas pogadjaju :)   Stihovi koji vas pogadjaju :) Icon_minitimeSat Jul 25, 2009 7:13 am

"Mala volim te, samo s' tobom mogu da ostavrim svoje sne, zelim te , zelim da si tu pored mene ma kako god da krene"
Back to top Go down
Kainan!
Admin
Kainan!

PostSubject: Re: Stihovi koji vas pogadjaju :)   Stihovi koji vas pogadjaju :) Icon_minitimeSat Jul 25, 2009 7:18 am

"Kako sam volio tebe to i zvezde znaju,a nasa ljubav blizi se kraju"

"ne zelis kraj mada je tu...Bili smo Luckast par mada vec prosla stvar sada jos molim te odbacimo gluposti sve"
Back to top Go down
Sandr0
Level 1
Level 1
Sandr0

PostSubject: Re: Stihovi koji vas pogadjaju :)   Stihovi koji vas pogadjaju :) Icon_minitimeSat Jul 25, 2009 7:22 am

"Ko da si mi neke cini bacila, ko da si me nekako zacarala, ne smem drugu da pogledam ubice me grom, ako nije sve po tvom!"

"Trezan, a za sebe neznam, trezan, a opijen tobom, trezan, ko na silu vezan, neznam da ti kazem zbogom..."

joj Sinan Rules xD
Back to top Go down
Zbucko

PostSubject: Re: Stihovi koji vas pogadjaju :)   Stihovi koji vas pogadjaju :) Icon_minitimeMon Jul 27, 2009 5:26 am

"Kada sam te pijan ja startovao u skoli blamirao po basu kad sam pric'o da te volim

Kada rekao sam ti ja nikad nisam voleo tada shvatio sam da bi s tobom zivot proveo

Sada shvatam da je sve u zivotu prolazno sedim ovde sjeban jer sam prvu ljubav prokock'o"

Elitni odredi - Moja jedina <3
Back to top Go down
Zrna aka Sr[|]keR^

PostSubject: Re: Stihovi koji vas pogadjaju :)   Stihovi koji vas pogadjaju :) Icon_minitimeWed Jul 29, 2009 4:08 am

Zbucko wrote:
"Kada sam te pijan ja startovao u skoli blamirao po basu kad sam pric'o da te volim

Kada rekao sam ti ja nikad nisam voleo tada shvatio sam da bi s tobom zivot proveo

Sada shvatam da je sve u zivotu prolazno sedim ovde sjeban jer sam prvu ljubav prokock'o"

Elitni odredi - Moja jedina <3

Ote mi stih iz usta !!! xD
Back to top Go down
Kainan!
Admin
Kainan!

PostSubject: Re: Stihovi koji vas pogadjaju :)   Stihovi koji vas pogadjaju :) Icon_minitimeWed Jul 29, 2009 11:17 am

"Sta ce mi ljubav kad srce izdade,sta ce mi dusa da je vetar odnese,sta znace noci kad danas umirem,sta ce mi zivot da ga zivim bez tebe!!!" Sad
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Stihovi koji vas pogadjaju :)   Stihovi koji vas pogadjaju :) Icon_minitime

Back to top Go down

Stihovi koji vas pogadjaju :)
Back to top 
Page 1 of 1